کلمه عبور :
رمز عبور :
براساس
رقابت بیش از 600 داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه قرآن و حدیث
۶۰۲ نفر دانشجو خانم و آقا در شش شهر کشور در (یک نوبت) صبح از ساعت ۹ روز پنج شنبه ۸ خردادماه ۱۳۹۳به رقابت علمی پرداختند.
1393/3/8

مقالات رسیده به همایش ملی «حدیث رضوی ۲» منتشر می‌شود
معاون فرهنگی و ارتباطات مؤسسه دارالحدیث گفت: مقالات رسیده به این همایش با امتیاز علمی به چاپ رسیده و در دسترس محققین این حوزه قرار می گیرد.
1393/3/8

متخصصان کاربردهای صحیح آموزش و پژوهش در شبکه های اجتماعی را آموزش دهند
حجت الاسلام سید حمید حسینی در نشست آشنایی با«کاربردهای آموزشی و پژوهشی شبکه های اجتماعی در فضای سایبری» به معرفی انواع شبکه های اجتماعی، کاربردهای آنها و ویژگی اصلی شکل گیری اینگونه شبکه ها در فضای اینترنت پرداخت و گفت: متخصصان کاربردهای صحیح آموزشی و پژوهشی شبکه های اجتماعی را آموزش دهند.

چاپ 350 عنوان کتاب توسط انتشارات دارالحدیث
معاون فرهنگی، ارتباطات و بین‌الملل موسسه دارالحدیث از چاپ ۳۵۰ عنوان کتاب توسط انتشارات دارالحدیث خبر داد.

شماره جدید فصلنامه «علوم حدیث» منتشر شد
شماره ۶۷ فصلنامه علمی – پژوهشی «علوم حدیث» از سوی مؤسسه دارالحدیث منتشر شد.

دانشنامه روایی تدوین می‌شود
رئیس پژوهشکده علوم و معارف حدیث موسسه علمی ـ فرهنگی دارالحدیث از تدوین مجموعه‌‏ها و دانش‏نامه‏‌هاى روایى با موضوعات خاص یا عام بر محور مکتب اهل بیت(ع) و با استفاده از احادیث دیگر مکاتب اسلامی، خبر داد.

هرکس مسئولیت خطیرتری دارد به معنویت نیازمندتر است
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه‌السلام گفت: هرکس مسئولیت خطیرتری دارد به معنویت نیازمندتر است.
1393/2/4

پذیرش دانشجو در مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه قرآن و حدیث
رئیس مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه قرآن و حدیث از شرایط ثبت‌نام پذیرش دانشجو در مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه قرآن و حدیث خبر داد.
1393/2/4

صله رحم مجموعه‌ای از فضایل اخلاقی را در انسان پایه‌گذاری می‌کند
از روایات استفاده می‌شود که صله رحم آثاری همچون تأخیر مرگ و افزایش عمر، از بین رفتن فقر، سعادت اخروی، آسان شدن حساب روز قیامت، حفظ شدن از مرگ بد، ایجاد خلق و خوی نیک، پرورش کرم و بخشش در انسان و افزایش روزی را به همراه دارد.
1393/1/18
1393/1/18